Azira's FotoPage

By: Azira Ambia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 21-Dec-2009 09:56 Email | Share | | Bookmark
My 2nd Family

Azira vs Sue
Azira vs Azura
Mel vs Azira vs Zalina
today is 21st December 2009....terjawab sudah segala persoalan untuk kakak2 ku tersayang......berat hati nak bagitau korang face to face....so dengan cara ni jer dapat bgtau korang...... ermmm ziera dapat offer job 'Technician' kat MPSJ...dah lama ziera tunggu benda ni...so nak tak nak, ziera kene terima..n maybe dis my last entry untuk kakak2 ku sekalian..hehehe...im so sad now ....walaupun tak lama ziera join korang, ziera dah anggap korang 2nd family ziera....sayang korang sangat....best dapat ofismate macam korang.....

Kak Sue vs Ziera


to kak sue....: thank u banyak2...walaupun sekampung tp baru kenal kat sini...thank u jugak untuk Etika Dairies sebab temukan ziera dengan kak sue anak wak leman......erm. walaupun garang tak berapa macam singa, ziera tetap ingat tahi lalat kak sue....n tiap bulan terima maybank2u untuk duit kutu....kekeke..lagi satu, lepas ni beli nasi lemak tetek sendiri k....kalau lalu depan umah, tolong la hon macam posman.......'JELEHHHHHHHHHHHH'

Kak Zura vs Ziera


to kak zura ..: nama dah dekat2 ni..selalu terperasan bila mr.claud nak panggil...takper2, lepas ni ok dah...only one AZURA in d ofis......erm..many thank to you kak zura....kak zura banyak ajar ziera buat keje kak sini.....dari perut kak zura buncit sampai la dah macam tiang letrik..joking k..nasib baik Qis lawa macam ziera...so tak sia2 la selalu gaduh...kekeke..so lepas ni takder teman nak gaduh lagi..gaduh la dengan abang Zamri or kak sue k...n lepas ni jugak takder dh nk kirim2 nasi goreng...hilang dah ngidam ari tu...hehehe..apa lg eh..haa import kalau lupa nk buat, calling2 jer k..macam i buat time u pantang dulu....'NYAMPAAHHHHHHHHHHHHHHH'

Kak Ina vs Ziera vs Kak Mel


untuk kak ina dulu la.....erm, tak banyak pic dengan kak ina.so edit la sikit2 mana yang nampak muka tu...haaa lain kali jangan jual mahal bila orang nak amik gambo.....interprem jer..ni la jadinya...erm.to kak ina....ziera mintak maaf banyak2 kalau2 ada terkasar bahasa or terkasar kata...lepas ni mintak buku kat kak mel ok...confirm dia rajin nak amik kan untuk akak sbb dia dah slim...kalau malas juga, sms ziera...nanti ziera datang amik kan ok....sama jugak, lepas ni takder dah nk kirim2 roti canai...maybe tu semua keje kak sue akan datang...layan kan jer ok...dah kurang customer makcik tu...walau apa pun ziera merepek kat sini...ziera nak berterima kasih banyak2 kat kak ina..kak ina la orang pertama ziera kenal kat Etika Dairies (yer la...dah kamu tu duk depan pintu)..jasamu dikenang..ada baju2 baru nanti, ziera sms ok..

to kak mel : ...tak tau la dah tau ker belum berita panas ni......jangan terkejut bila datang keje meja ziera dah kosong k....kita jumpa time meeting meru 4 jer ok....thanks to u kak mel...nasihat untuk kak mel, jangan sedey2 lagi...ziera ada kat meru 4 tu...kalau nak jumpa, sms jer ok....

untuk korang semua...ziera mintak maaf banyak2 atas semua salah silap ziera selama ni ok.....halal kan makan minum kot2 ada yang termakan...6 bulan dengan korang banyak suka suki duka....korang memang best....im glad dapat ofismate macam korang......giler2 n happening....gonna mis all of u....waaa lepas ni tak dapat nak gaduh2 dengan korang....korang mesti rindu dengan 'keladakan' suara merdu ku ini...erm.tak dapat kacau korang dah tak dapat gi makan2 ikan keli lagi....waaaaaaaa gonna mis all thing here...hopefully korang dapat pengganti macam ziera..so tak la korang rindu sangat....hehehe..i love u all.....n thanks for everything apa yang korang dah buat untuk ziera..... jangan nanges2 tau...


Tuesday, 10-Nov-2009 06:45 Email | Share | | Bookmark
Lebihan2 Raya

 
 
 
hollaaaa........
raya dah lama abis...tp nk jugak upload jugak gambo2 raya....takper..raya haji nk dekat dah..kira raya la jugak kan....kekekek ..





ENJOYYYYYYYYYY


Thursday, 29-Oct-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
My Beloved Nephew & Nieces ...

 
 
 
Aniq & Aqis in d House..!!!



this 2 kids in dis fhoto r my beloved nephew n nieces...MUHAMMAD ANIQ NAF'AN & BALQIS ARISSA.. derang ni la yang buat aku hepy n buat darah aku naik...kekeke but small matter..budak2 la katakan ....kalau takder derang, giler sunyi rumah aku....derang ni jugak lah yang bakal jadi 'flower gurl & flower boy' time aku kawin nanti.....(ecececece dah berangan la pulak)..



apa2 pun....acu sayang korang...muaahhh (rasanya next year tambah lagi sorang kot anak buah)



Wednesday, 28-Oct-2009 09:01 Email | Share | | Bookmark
Azira in the House..!!!

Alluuuuuu....ziera in the house!!..

Ceyyy...dah layan FP pulak...kekeke..trimas la kak sue sebab berjaya menggerudi otak aku suh sign up fotopages ni...(niat dia sebenarnya nk mencopot award dr aku jer tu...)....apo lagi nk tulis nie eh..errmmmm..takder apa dah...apa2 pun..LAYANNNNNNN



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net